torsdag, mars 24, 2011

KDU i Finland stöder homofob kampanj som fick en i minuten att lämna finska kyrkan

Ser via Lindenfors att en homofob kampanj som bland annat går ut på att få ungdomar att stå emot frestelser pågår i Finland. Ett exempel på frestelse är tydligen att bejaka bisexualitet (eller homosexualitet). Ur kampanjfilmen får man bland annat veta:


En ung anonym kvinna som säger sig ha botats från sin bisexualitet tack vare Guds kraft. Kvinnan jämför homosexuella med mördare.

– Om en mördare kan göra bättring kan väl en homosexuell person också, säger kvinnan i videon.


Trist nog stöds detta av KD-unga i Finland som frågar sig vart toleransen för de som vill värna hetronormen finns. Trist att de inte kan skilja på åsikter och sexuell läggning.

Kristdemokraterna i Sverige har tack och lov kommit längre. Hur långt KD i Sverige har kommit kommer vi att få till sommaren då bland annat en motion om homosexuellas rätt att adoptera ska behandlas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nähä, om Jesus inte är vägen sanningen och livet som han säger i bibeln vem ska man då lyssna på..dig? Som om du inte har gjort fel i ditt liv..Jesus gjorde inte ett misstag så det är han vi ska följa, det är ju en no brainer om man inte är hindrad av en massa synd förstås. Du kommer dö en dag och då kommer Gud utkräva ansvar för ditt liv, det kommer att hända oavsett om du tror på det eller inte.

MvH John/Oslo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...