lördag, februari 23, 2008

Välkommen till samtiden

Ibland funderar man på ifall vi lever på 2000-talet eller har fastnat någonstans på vägen. DN har i alla fall lyft fildelningsfrågan. och äntligen påpekas det att nästan ingen remissinstans tycker att det är bra eller rimligt att Internet leverantörer ska få stänga av fildelare, det var på tiden. För den som är intresserad av ämnet kan jag rekommendera Oscar Swartz Alternativ till Bodstömsamhället.

Andra som inte är så up to date är Kreationisterna som jag har postat om tidigare (Ja det finns fortfarande personer i Sverige som tror att det skedde en syndaflod för ca 3600 år sedan och att vårt liv sedan spridit sig därifrån.). Ungefär samtidigt som Anders Gärdeborn dök upp och förvirrade folk om evolutionsteorin så kan vi läsa i SvD om hur genkartläggning visar hur människan spridigt sig ut från Afrika för ca 90 000 år sedan. Jaja, vi vet ju trots allt inte riktigt hur gravitationen fungerar... så varför ska vi tro på ”gravitationsteorin”?******************************
Nu även i DN

1 kommentar:

SK sa...

Vad otroligt mycket bättre SvD-artikeln var om genstudierna än DN:s artikel. DN-artikeln var väldigt rörig, ofullständig och med felsyftingar. Tyvärr är det inte första gången.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...