lördag, februari 09, 2008

Gör läxan Gür!

Thomas Gür får ta första smällen idag, ok vist det är som han skriver i SvD en hel del problem med det sätt vänstern försöker lösa miljöproblemen men varför är han så illa påläst själv i frågan? Har man inte gjort hemläxan kanske man bör ta en lite ödmjukare ställning...

För det första, man kan inte bara ge bort pengar till Kina och Indien och andra U-länder och tro att det kommer lösa miljöproblemen dom måste själva bygga upp kunskap för att ens kunna använda tekniken för det andra så kommer inte dom utveckla tekniken utan det måste ske i de redan utvecklade länderna. Det är inte så enkelt som det brukar låta i tidningarna att man bara helt plötsligt kan satsa pengar i Kina och lösa miljöproblemen det är bra mycket mer komplext än så, se bara på de senaste klimatförhandlingarna som höll på att sluta i fiasko.

Sen varför kommer han dragande med Björn Lomborg som blivit omkullkastad så många gånger att om det inte vore för dåligt pålästa skribenter om Gür så skulle han ha legat platt. Gür kan ju börja med att läsa HÄR!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...