tisdag, juni 26, 2007

Sjyst sammanträffande

Så här några dagar innan Kristdemokraternas riksstämma kör DN igång en artikelserie om aborter. Nå jag är i alla fall relativt säker att vi i slutet av veckan kommer att rösta på partilinjen i abortfrågan.

(mer om aborter på bloggen)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar visserligen inte att se en principiellt viktig fråga enbart i taktiska termer för att vinna röster eller annat men det finns ännu ett taktiskt övervägande. Moderaterna har kompromissat hårt när de gjorde om deras skattepolitik och föreslog lägre skattesänkningar. Jag tror inte att Alliansen hade varit möjlig utan det. Centern har kompromissat om kärnkraften vilket också är är en stor uppoffring.

Kd och Fp har faktiskt inte gjort lika stora uppoffringar. Kd måste kompromissa här och jag vill gärna att Fp skärper sig.

/B

Anonym sa...

Det verkar ha slutat lyckligt så grattis.

/B

Dennis sa...

Jag undrar om inte du hördes på nyheterna alldeles nyss, om bensinskatten.

Magnus sa...

Jepp det gick bra, förutom att "the ususal suspects" snodde all tid på området hamna just under sträcket... hälso sjukvårds diskutionen handla ju inte om något annat än abort. Får nog skriva en post om de sen... dessutom fortsätter dom vägra ge upp nu försöker som utmåla sig som offer...

Dennis, spännande har inte sett något själv än men var ju upp och pratade om just detta så inte omöjligt. Kul att det fick uppmärksamhet i alla fall, radio körde de i alla fall flera gånger på vägen hem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...