lördag, april 21, 2007

Bra Hägglund!

Hägglund skriver idag på DN debatt om Kristdemokraterna och abortfrågan, ett rakt och genomtänkt svar dessutom. Förhoppningsvis lyfter nu media detta så att folk får se vart Kristdemokraterna står i abortfrågan så vi slipper tappa fler röster på att många svenskar tror vi är mot abort. Frågan har många gånger diskuterats på bloggen tidigare, klicka dig gärna runt.

6 kommentarer:

Skuncke sa...

Vi minns hur den generösa abortlagstiftningen i tredje riket under Adolf Hitler slutade. Det var inte bara ofödda barn av utländsk härkomst man rensade ut. Lägger man till Alliansens accepterande av alla dessa hedermord så är det lätt att räkna ut vart Sverige är på väg.

Jag skulle kalla det etnisk rensning och inget annat. Att döda sin egen avkomma måste vara det värsta brott en människa kan begå.

Magnus sa...

Det räcker inte med att visa upp din oförmåga till rationellt och kritiskt tänkande på ett inlägg?

tror du det är någon som lyssnar på dig med ett sådant språk?

Anonym sa...

Magnus, du som rationell kristdemokrat kan ju känna dig glad över att inte hamna i samma fack som skuncke. sämre propaganda får man leta efter.

Dogge sa...

Men man får ändå hoppas att kristdemokraterna, tvärtemot vad du skriver, fortfarande är mot aborter. Liksom rimligtvis alla andra partier är.

Magnus sa...

Slarvig med orden som vanligt... menar att kristdemokraterna inte vill införa ett förbud mot aborter...

Bengt Johansson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...