onsdag, mars 21, 2007

Homosexuallitet

Ok, tiden för bloggande kommer vara litet under denna vecka men kan inte hålla mig från att länka till denna filmen från AMOSOS (AVSLÖJANDE av MYTER OM SEXUELL ORIENTERING) de har så klart sitt ursprung I USA men man försöker alltså etablera sig i Sverige också. Filmen handlar om hur man kan undvika ”tidig könsförvirring” hur man alltså kan få sina barn att inte bli homosexuella. Skitsnack men upplysande att titta igenom, jag hinner inte gå närmare in nu här på hur fel han har men det går att finna på Wiki och denna sida.

3 kommentarer:

Tor Billgren sa...

Jag har skrivit hur mycket som helst om Amoso, särskilt i somras. Här ligger augusti- och septemberposterna:

http://antigayretorik.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

http://antigayretorik.blogspot.com/2006_09_01_archive.html

Magnus sa...

Tack för tippsen!
Har du någon aning om det är någon som tar han på allvar i Sverige?

Tor Billgren sa...

Hans teser är ju ganska synkroniserade med det den kristna högern brukar föra fram. Han turnerade i hela Sverige i somras. Stannade vid McDonaldsrestauranger i städernas utkanter för att dela ut böcker och DVD-skivor. På vissa håll bemöttes han av idioter som vandaliserade hans bil, vilket han har skrivit utförligt om i sin dagbok.

Det stora mysteriet är att Världen Idag inte skrev om honom och hans heroiska sverigeturné. Jag har än idag inte förstått varför de inte tog tillfället i akt. Möjligen är det för att han talar om sexuell läggning och inte homosexuell livsstil, som ju är det religiöst korrekta begreppet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...