måndag, december 04, 2006

Notiserat

Mycket att skriva om, lite tid... SvT behöver hjälp med kompassriktningen så de inte kommer längre vänsterut än de redan gjort. KDU anmäler i alla fall SvT och ”Castro Lördag” till Granskningsnämnden, utmärkt! För fri vill vi trots allt inte att Sveriges fria television skall vara, då är det risk att båten kantrar över rejält mot babord.

Brukar hålla mig undan skvallerpressen men kan inte låta bli att notera att Linda Rosing i alla fall inte finner tålamod som en dygd... det var väll minst... typ ett år sedan hon tog av sig kläderna inför kameran senast. Fattar inte folk att hon är typ seriös! Ge henne nu partiledarposten i Socialdemokraterna.

Förtroendet ökar för regeringen vilket måste betyda att hela Sverige hyllar förslaget om sänkt A-kassa och sossarna nu genast slutar upp med att kalla Alliansen stygga!

Lunken har sett att det skall provas om koldioxid är en växthusgas i USA:s domstol. Läs inlägget där går det inte att missa hur hårt delar av industrin driver på för att förhala miljötänkande.

Dick Erixon har uppdaterat sina Geologikunskaper till gymnasienivå och påpekar argt att temperaturen har varierat på jorden tidigare.

Har inte lyckats hämta posten från min gamla lägenhet än, men ser online att min dissning av Captus kom in i Kristdemokraten.

Göran Hägglund fortsätter starkt och tar bort allt vad stopplagar heter.

Sist men inte minst, tokiga Japaner för er som lyckats missa dem.

3 kommentarer:

Lunken sa...

Nice sammanfattning!

Snygg design du fixat.... men varför har jag problem at kommentera med Firefox? Måste öppna IE för att skriva detta... hmmm

Magnus sa...

Har "snott" den... och har problem med Firefox. Vet inte riktigt vad det är... är det att du inte kan se vart man ska klicka?

Lunken sa...

Mystiskt. Här hemma funkar det bra... troligen något att göra med plug-insen Adblock eller NoScript skulle jag gissa.

Problemet var att sidan inte ville laddas ordentligt och den försökte gång på gång. På många bloggar har jag även problem med att se den lilla bilden med den "hemliga" koden för att undvika spam... Säkert ngt JAVA-skript som alstrar dessa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...